Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Миколаєві викрито шахрайську схему заволодіння квартирою

15 січня 2018, 17:00
1208
2
Автор:
Реклама

Центральний районний суд Миколаєва продовжив строк тримання під вартою 42-річному чоловіку, підозрюваному в організованому шахрайстві з реєстром нерухомості.

За версією органу досудового розслідування, він виступив у ролі виконавця в шахрайській схемі, пов'язаній з незаконним заволодінням квартирою у Миколаєві. Схему з використанням підробних документів організував 38-річний місцевий житель.

Ще в липні йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу в 160 тис грн. Прокурор клопотання про продовження строку підтримав. Згідно з новим повідомленням про підозру чоловік, використовуючи підробний паспорт, придбав право власності на ще один об'єкт нерухомості в Миколаєві.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя продовжив строк тримання під вартою відносно підозрюваного до 11 березня.

Щоб уберегти майно від таких зловмисників слід контролювати реєстраційні дії щодо своєї нерухомості. Наприклад, за допомогою сервісу SMS-Маяк про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатися через SMS-повідомлення, електронним листом, а також через сповіщення в кабінеті користувача. Крім того, SMS-Маяк зручний для випадків, коли угоду з нерухомістю здійснюватиме повірений від імені власника. Швидке інформування про здійснення реєстраційних дій дозволить бути в курсі угоди, що відбулася, не із слів партнера, а на підставі даних державного реєстру.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини