Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Авто можна зареєструвати через центр адмінпослуг

12 січня 2018, 16:00
1873
0
Автор:
Реклама

Уряд вніс зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.

Так, встановлено, що в центрах надання адмінпослуг можна провести державну реєстрацію (перереєстрацію), зняти з обліку транспортні засоби. Такі дії здійснюються на підставі рішень, погоджених між сервісними центрами МВС і органами, які утворили центри адмінпослуг.

Центри підключаються до реєстрів, необхідних для проведення держреєстрації і зняття з обліку ТЗ, з метою прийняття, перевірки та передання документів, видачі оформлених результатів.

До того ж, укладені і оформлені в центрах адмінпослуг у присутності адміністраторів договори про придбання права власності на ТЗ є документами, що підтверджують правомірність таких дій.

У разі проведення держреєстрації ТЗ через центри адмінпослуг документи, необхідні для отримання послуги, приймаються з урахуванням положень інформаційної картки сервісних центрів МВС.

До процедур можуть залучати фахівців експертної служби та представників сервісних центрів МВС, судових експертів.

В той же час, держреєстрація, зняття з обліку ТЗ іноземних організацій, що забезпечують реалізацію програм міжнародної технічної допомоги, інших представництв іноземних юросіб і громадян, осіб без громадянства проводиться виключно сервісними центрами МВС на загальних підставах.

Відповідні зміни передбачено постановою Кабміну від 6 грудня 2017 року № 1092.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини