Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Буде гаряче? Прогнози на 2018 рік

11 січня 2018, 13:00
1367
0
Автор:
Реклама

2017 рік був насичений законодавчими змінами, а 2018 обіцяє бути у цьому питанні не менш динамічним. Тому перший у році номер ми за традицією присвячуємо прогнозам на найближчі 12 місяців, які обіцяють бути дуже і дуже цікавими. До речі, у межах тривалої судової реформи намічається велика реорганізація судів - так що стежте за новинами, щоб не пропустити ліквідацію "вашого" суду і заміну його новим.

Отже, у першому півріччі на нас чекає конкурс до Вищого спеціалізованого суду з питань інтелектуальної власності. Але це аж ніяк не все, чим багата сфера IP. Детально про те, що було, є і ще буде, читайте в статті "Інтелектуальна власність: гороскоп на 2018 рік".

Крім того, Верховна Рада вже традиційно напередодні новорічних і різдвяних свят піднесла нам подарунок у вигляді чергових змін до податкового законодавства. Детально про них читайте в статті "Податкові новинки".

Містобудівна діяльність також піддалася ґрунтовному реформуванню у 2017 році. Ринок вже почав діяти за новими правилами, проте проблем не поменшало. Про те, на яких питаннях варто зосередити увагу у 2018, читайте в статті "Проблеми та перспективи поліпшення інвестиційного клімату в будівельній галузі".

А також про переваги та недоліки використання ескроу-рахунків у корпоративних трансакціях, нові можливості для користувачів міжнародного арбітражу в Україні, новинки в сплаті судового збору у 2018 році і багато іншого.

Про ці та інші теми читайте в сьогоднішньому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 01 від 11.01.2018. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номера чи передплатіть видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини