Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як подати документи для оцінки впливу на довкілля?

28 грудня 2017, 10:34
1243
0
Автор:
Реклама

Уряд затвердив Порядок передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та її фінансування.

Порядок визначає механізм передання суб'єктом господарювання Мінприроди або обласним, Київській і Севастопольській міським держадміністраціям (відповідному підрозділу з питань екології та природних ресурсів), органу виконавчої влади АРК з екології документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля; вимоги до форми, складу й змісту оцінки, а також механізм її фінансування.

Висновок з оцінки впливу на довкілля надається суб'єктові господарювання безоплатно. При цьому за проведення в процесі оцінювання громадського обговорення стягується плата, розмір якої затверджує уповноважений центральний орган за погодженням із Мінекономрозвитку.

Також затверджено Порядок, яким визначено процедуру ведення Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля відповідно до Закону «Про оцінку впливу на довкілля».

Держателем й адміністратором Реєстру є Мінприроди. Уповноважені територіальні органи наділено доступом до Реєстру з правом внесення й обробки даних у межах повноважень.

Відповідні порядки затверджено постановою Кабміну від 13 грудня 2017 року № 1026, яка набула чинності 27 грудня 2017 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини