Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада ратифікувала Угоду про захист інвестицій

5 грудня 2017, 12:31
923
0
Автор:
Реклама

Верховна Рада ратифікувала Угоду про заохочення та захист інвестицій між Україною і Фондом міжнародного розвитку ОПЕК, якою передбачено надання режиму найбільшого сприяння з розпорядження інвестиціями, що сприятиме збільшенню обсягів іноземних інвестицій в ключові галузі економіки України.

Угода також посилить взаємовигідне співробітництво України з Фондом міжнародного розвитку ОПЕК для досягнення стійкого соціально-економічного росту та розширення можливостей для розвитку людського потенціалу для поліпшення якості життя українських громадян.

Відповідний Закон «Про ратифікацію Угоди про заохочення та захист інвестицій між Україною і Фондом міжнародного розвитку ОПЕК» (проект № 0161) прийнято на ранковому засіданні ВР сьогодні, 5 грудня.

Також народні депутати розглянули проект Закону № 0163 «Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довгострокового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції і розвитку». За результатами голосування законопроект 229 голосами направлено на доопрацювання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини