Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вступників після 11 класу зобов'язали подавати е-заяву

29 листопада 2017, 12:33
906
0
Автор:
Реклама

Наступного року вступники до коледжів та технікумів на базі 11-ти класів подаватимуть документи виключно у електронній формі.

Таким вступникам потрібно буде створити електронні кабінети в системі ЄДЕБО і через них подавати заяви. Прийматимуться сертифікати ЗНО 2016, 2017 і 2018 років, за винятком оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. За цими предметами приймаються тільки сертифікати 2018 року.

Подавати заяви у паперовій формі зможуть вступники на основі 11 класів, які мають:

1) право на пільги;

2) різні ПІБ, дати народження, стать або громадянство в атестаті і сертифікаті ЗНО;

3) іноземні документи про повну загальну середню освіту;

4) атестати, видані до введення фотополімерних технологій їх виготовлення.

Паперові заяви можна буде подати, якщо неможливо зареєструвати електронний кабінет або подати електронну заяву з інших причин, підтверджених довідкою приймальної комісії.

У паперовій формі, як і раніше, подаватимуть заяви і документи вступники на основі 9-ти класів.

Вступники на основі 11-ти класів зможуть реєструвати електронні кабінети і завантажувати в них документи з 2 липня, а подавати заяви - з 12 липня.

Ще однією новацією 2018 року для вступу на молодшого спеціаліста буде введення двох форм заяв на участь в конкурсі. Зокрема, вступник зможе зазначити, що він бере участь в конкурсі і на бюджетні місця, і на контрактні або виключно на контрактні.

Умови прийому для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році затверджено наказом МОН від 13 жовтня 2017 року № 1377.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини