Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, які витрати на прес-тури відшкодовувати

28 листопада 2017, 17:19
709
0
Автор:
Реклама

МЗС визначило процедуру організації ознайомлювальних поїздок і прес-турів:

1) в Україну іноземних експертів, ЗМІ та інших діячів, які є фахівцями з питань, пов'язаних з Україною, та позитивно впливають на формування громадської думки в іноземних державах;

2) для участі в міжнародних заходах за кордоном, важливих для донесення позиції України, відомих українських діячів.

Підготовка та реалізація поїздок українських і іноземних експертів здійснюється силами закордонних дипломатичних установ України або самостійними структурними підрозділами апарату МЗС, які ініціюють такі поїздки.

Експертам відшкодовуються витрати:

1) добові та на проживання;

2) на проїзд;

3) пов'язані з отриманням візи;

4) у разі потреби на обов'язкове страхування та інші документально оформлені витрати, пов'язані з виконанням правил в'їзду і перебування в місці проведення заходу (для українських експертів);

5) вартості страхового полісу на період такої поїздки, якщо в Україні медична допомога громадянам його держави не надається безкоштовно (для іноземних експертів).

Інші витрати, зокрема, представницькі, послуги телефонного або факсимільного зв'язку, на Інтернет і оренду приміщень для проведення зустрічей, послуги залу очікування в аеропортах, не відшкодовуються.

Порядок організації поїздок іноземних та українських експертів затверджено наказом МЗС від 6 вересня 2017 року № 380, який набрав чинності сьогодні, 28 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини