Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Постраждалі на Майдані матимуть пільги учасників бойових дій

22 листопада 2017, 10:29
615
0
Автор:
Реклама

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників антитерористичної операції, учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих таких осіб».

Особам, що отримали під час подій на Майдані тілесні ушкодження (важкі, середньої тяжкості, легкі), надали право на встановлення статусу постраждалих учасників Революції Гідності, якщо вони звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 до 30 квітня 2014 року.

На таких осіб поширюються пільги, передбачені учасникам бойових дій.

Також Законом визначено статус інваліда війни для громадян, що стали інвалідами внаслідок поранень або інших ушкоджень здоров'я, отриманих від вибухових речовин, боєприпасів й військового озброєння на території, де органи державної влади здійснюють свої повноваження, і населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, під час проведення АТО.

Нагадаємо, Закон «Про внесення змін до Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (проект № 5697) було прийнято Верховною Радою 14 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини