Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як транспортний засіб вивезти з ОРДЛО?

17 жовтня 2017, 12:33
501
0
Автор:
Реклама

Транспортні засоби, що залишилися на території окремих районів Донецької і Луганської областей, тепер можна повернути.

Для цього охочим повернути свій автомобіль необхідно звернутися з заявою у Координаційний центр з питань режиму і економічної діяльності на територіях, прилеглих до смуги безпеки уздовж лінії розмежування.

Координаційний центр проводить необхідну перевірку впродовж 5 робочих днів і видає дозвіл на повернення транспортного засобу.

Один з екземплярів дозволу спрямовується керівникові АТО на території Донецької і Луганської областей, який впродовж 3 робочих днів видає розпорядження передбачаюче проведення необхідних контрольно-перевірочних заходів для повернення ТС. Про прийняте керівником АТО рішення Координаційний центр впродовж 2 робочих днів інформує заявника.

Після цього заявник повинен погоджувати з "Укрзалізницею" порядок і організацію повернення ТС і повідомити про це через Координаційний центр керівника відповідного контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) на залізничному транспорті.

Тільки після усіх проведених процедур можна повернути порожнє ТС через транспортний коридор з відповідним КПВВ на залізничному транспорті, керівник якого повідомлений про повернення.

Порядок повернення транспортних засобів з території окремих районів Донецької і Луганської областей затверджений наказом Антитерористичного центру при Службі безпеки України від 6 вересня 2017 року № 649-ог.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини