Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

INTEGRITES посилює команду судової практики

6 жовтня 2017, 16:55
880
0
Автор:
Реклама

Володимир Павленко став партнером INTEGRITES і очолив судову практику. До команди також приєднався новий радник - Андрій Гайченко.

Експерти в області доведення Володимир Павленко і Андрій Гайченко використовували 10-річний досвід в судовій практиці як прямий доказ свого професіоналізму і компетентності. Велика практика надання юридичних послуг з врегулювання суперечок для провідних українських банків, фінансових установ, найбільших компаній і мультинаціональних корпорацій, працюючих в Україні, дозволила обійняти юристам ключові посади практики.

Успішно здійснені проекти під керівництвом Володимира Павленко, раніше радника INTEGRITES, дозволили йому піднятися на кар'єрний ступінь вище і обійняти посаду партнера. Його основною спеціалізацією є супровід справ про банкрутство, по оскарженню дій державних органів, вирішення корпоративних і комерційних суперечок. Експертиза і досвід Володимира включають захист як провідних українських банків і власників, так і міжнародних компаній в суперечках про стягнення і реструктуризацію заборгованостей в судах різних інстанцій. Пан Павленко представляє інтереси таких компаній як Національний банк України, Корпорацію УкрАВТО, Пиреус Банк, Альфа Банк, ВТБ Банк, Квиза-Трейд (ТМ "Велика Кишеня"), Пузата Хата, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб і багато інших.

Новий радник Андрій Гайченко також має значний досвід судової роботи у банківській сфері. Андрій керував юридичними департаментами топових українських банків, представляючи їх інтереси в справах, що стосуються кредитних правовідносин, фінансового шахрайства, суперечок з державними органами, трудових суперечок, а також - в карних виробництвах по економічних злочинах. Пан Гайченко є експертом по роботі з третейськими судами і органами Державної старанної служби, а також членом президії Третейського палати України і Головою постійно діючого Третейського суду при НАБУ.

"Юристи практики вирішення суперечок - одна з основних і найсильніших команд фірми. Ми щодня стикаємося з необхідністю захищати інтереси наших клієнтів в судах, тому прийняття Володимира до складу партнерів і розширення команди новим радником є логічним розвитком фірми. Ми раді, що Володимир зріс до рівня партнера в нашій фірмі, що також відповідає нашим цінностям, спрямованим на розвиток наших співробітників"- повідомив керівний партнер фірми Олексій Фелив.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини