Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держава має намір розрахуватися з боргами за рішеннями судів

11 серпня 2017, 16:12
2643
0
Автор:
Реклама

Кабмін створив тимчасовий консультативно-дорадчий орган - Міжвідомчу робочу групу з вирішення проблемних питань, пов'язаних із виникненням заборгованості держави за рішеннями судів.

Група створена для формування поетапної стратегії погашення заборгованості держави перед фізичними та юридичними особами та є національним координаційним органом, відповідальним за вирішення зазначеної проблеми.

Головне завдання робочої групи - забезпечення загальної координації дій центральних органів виконавчої влади щодо вирішення проблемних питань, пов'язаних із виникненням заборгованості держави за рішеннями судів і виконавчими документами перед фізичними та юридичними особами приватного сектора, розроблення заходів щодо виявлення й усунення причин утворення такої заборгованості, а також недопущення її виникнення в майбутньому.

Очолив групу Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. Засідання групи повинні проводитися не рідше ніж раз на місяць.

Міжвідомчу робочу групу з вирішення проблемних питань, пов'язаних із виникненням заборгованості держави за рішеннями судів, створено постановою Кабміну від 9 серпня 2017 року № 591.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини