Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для отримання закордонних паспортів переселенцям треба додатково ідентифікувати особу

13 червня 2017, 17:50
2600
2
Автор:
Реклама

Переселенці з Донецької і Луганської областей, а також з АР Крим зможуть отримати біометричні закордонного паспорта тільки після додаткової ідентифікації.

Це пов'язано з тим, що багато документів залишилося на тимчасово окупованій території і в зоні проведення АТО. Тому у співробітників міграційних служб немає можливості перевірити особу заявників по встановленій формі, а саме - шляхом напряму відповідних запитів.

Таким чином, громадян України з пропискою на території Криму або ОРДЛО вимушені просити пройти додаткову ідентифікацію особи.

Співробітникам міграційних служб потрібно буде надати, окрім встановленого переліку документів, додаткові документи, що засвідчують особу. Це може бути свідоцтво про народження, військовий квиток або інші документи, за допомогою яких можна встановити особу через органи влади.

Про це заявив прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Полищук.

Порядок оформлення, видачі, обміну, пересилки, вилучення, повернення державі, визнання недійсним і знищення паспорта громадянина України для виїзду за рубіж, регулююче це питання, затверджений постановою Кабміну від 7 травня 2014 роки № 152.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини