Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено нову форму повідомлення про початок виконання будівельних робіт

13 червня 2017, 15:55
4025
1
Автор:
Реклама

10 червня набув чинності нормативно-правовий акт у рамках дерегуляционного пакету документів, що стосуються будівельної сфери. Тепер право на виконання будівельних робіт по об'єктах з середнім і значним класом наслідків (відповідальності) СС2 і СС3 виникає після отримання дозволу, а по об'єктах, що будуються на підставі будівельного паспорта і відносяться до об'єктів з незначним класом наслідків (відповідальності) СС1, - на підставі повідомлення.

У зв'язку з цим переглянуті існуючі і встановлені нові форми відповідних документів :

- замість декларації про початок виконання підготовчих/будівельних робіт встановлена нова форма повідомлення;

- передбачена форма повідомлення про зміну даних в зареєстрованій декларації про початок виконання підготовчих/будівельних робіт (зареєстрованих до 10.06.2017 р.);

- внесені технічні правки в наявні форми.

Крім того, з'являється можливість отримувати дозволи на будівництво через електронну систему здійснення декларативних і дозвільних процедур.

Вказані положення передбачені постановою Кабміну від 07.06.2017 р. № 404прийнятим відповідно до Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно удосконалення містобудівної діяльності" від 17.01.2017 р. № 1817 - VIII.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини