Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Митниця: захист прав інтелектуальної власності, тимчасове ввезення автомобілів, оскарження рішень митних органів

9 березня 2017, 11:45
2673
0
Автор:
Реклама

Митниця пильнує, а отже, юридичних питань у учасників зовнішньоекономічних стосунків менше не стає. На них і постаралися відповісти наші автори в сьогоднішньому номері ЮРИСТ&ЗАКОН.

Про порушення прав інтелектуальної власності під час перетину товарами митної межі, про вичерпання прав і патентному троллинге читайте в головній статті номери "Захист прав інтелектуальної власності на митниці". Про проблеми тимчасового ввезення транспортних засобів і перспективи їх рішення - в статті "Тимчасове ввезення транспортних засобів : що нового"?а також про актуальну судову практику оскарження рішень про коригування митної вартості і результатів перевірок дотримання вимог законодавства з питань митної справи.

Також в сьогоднішньому номері видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 09 - аналіз ефективності чинного законодавства про електронні декларації і порядок їх перевірки (стаття "Повна перевірка декларацій чиновників в контексті виявлення ознак незаконного збагачення")свіжі правові позиції ВСУ, особливості сплати ПДВ.

Про цих і інших темах читайте в номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 09 від 09.03.2017. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини