Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найближчим часом відмінять близько 100 регуляторних актів

3 березня 2017, 10:39
2054
0
Автор:
Реклама

Заплановано відмінити 93 застарілих нормативно-правових акту. Ще 7 регуляторних актів будуть приведено у відповідність з чинним законодавством

Міністерство юстиції розробило проект розпорядження Кабміну, яким відміняються майже 100 нормативно-правових актів різних міністерств і відомств. Йдеться про акти, що втратили актуальність і фактично встановлюють бар'єри для підприємців.

Розпорядження буде прийнято на найближчому засіданні Кабміну.

Нагадаємо, що Кабмін проводить політику "вичистки" актів, які не просто втратили свою актуальність, а часто шкодять підприємцям. Минулого року уряд відмінив більше 360 нормативно-правових актів. Та ж доля чекає ще майже сотню.

"Хочу анонсувати, що зараз ми проводимо аналіз ще більше 400 нормативно-правових актів різних міністерств. До кінця березня міністерства повинні надати обгрунтування відносно актів, які вони вважають актуальними. Згідно обгрунтувань ми проведемо справжню дерегуляционную гільйотину по відміні сотень документів, які чиновники "наплодили" за останні 25 років", - заявив Міністр юстиції Павло Петренко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини