Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сім'ям загиблих співробітників НАБУ виплатять компенсацію

2 березня 2017, 17:55
898
0
Автор:
Реклама

Члени сімей загиблих під час виконання службових обов'язків співробітників НАБУ зможуть отримати грошову допомогу. Для цього їм необхідно впродовж шести місяців з дня смерті подать письмова заява і необхідні документи директорові НАБУ. Після чого в місячний термін буде прийнято рішення про виплату відповідної компенсації.

Одноразова допомога виплачуватиметься усім членам сім'ї загиблого рівними частинами не пізніше двох місяців з дня ухвалення рішення про її призначення. Гроші нарахують на банківський рахунок, відкритий одержувачем компенсації.

Розмір допомозі залежить від останньої посади, яку займав загиблий, і складає 10 його заробітних плат або грошового забезпечення. Компенсація виплачуватиметься за рахунок і в межах засобів, передбачених в державному бюджеті для НАБУ.

Порядок і умови виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) обличчя начальницького складу або співробітника НАБУ під час виконання службових обов'язків затверджений постановою Кабміну від 1 березня 2017 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини