Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Віталій Касько ставши партнером ЮФ "Василь Кісіль і Партнери"

1 березня 2017, 14:15
1515
2
Автор:
Реклама

За результатами зборів партнерів адвокатське об' єднання "Василь Кісіль і Партнери" повідомляє про приєднання до партнерства пана Віталія Каська, який очолить практику кримінального права.

З 2004 року пан Касько є консультантом Заради Європи та інших міжнародних організацій у сфері кримінальної юстиції та захисту прав людини. З вересня 2015 року - член Виконавчого комітету Міжнародної асоціації прокурорів (IAP), а з квітня 2016 року - член Правління міжнародної громадської організації по боротьбі з корупцією Transparency International Україна. З 2015 року є членом Конституційної комісії. До лютого 2016 року пан Касько був заступником Генерального прокурора України.

"Завдяки високим етичним та професійним стандартам роботи, наше адвокатське об' єднання має бездоганну репутацію вже 25 років поспіль. Ми віримо, що спільно з Віталієм, який бачив кримінальний процес в Україні по різні його сторони, мі зможемо розвинути практику кримінального права, яка перевищуватиме очікування українських та міжнародних клієнтів, орієнтованих на високоякісні юридичні послуги. Як нещодавно влучно зауважив відомий американський дипломат Деніел Фрід, Values Have Power. Ми зміцнюємо нашу практику кримінального права для того, щоб гарантувати клієнтам фірми захист їхнього ціннісного вибору усіма доступними правовими методами", - зазначив Андрій Стельмащук, керуючий партнер "Василь Кісіль і Партнери".

"Я вірю в ті, що мі маємо продовжувати боротьбу за високі ідеали та цінності, які об' єднали нас під година Майдану. Для міні честь приєднатися до адвокатського об' єднання "Василь Кісіль і Партнери" та разом продовжувати роботові над становленням верховенства права в Україні, розвиваючи відповідальний юридичний бізнес", - сказавши Віталій Касько, партнер "Василь Кісіль і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини