Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартувало навчання приватних виконавців

28 лютого 2017, 11:04
1952
1
Автор:
Реклама

Навчання першої хвилі слухачів курсів приватних виконавців стартувало 27 лютого. Курси проходять 23 робітників дня в Інституті права і післядипломного утворення Мінюсту. Поки сформовано 3 потоки слухачів: по 210 чоловік в кожному потоці.

Триває прийом заяв і формується четвертий потік. Затверджений графік проведення учбових курсів для кожного потоку.

Після проходження навчання охочі стати приватними виконавцями повинні пройти стажування і здати кваліфікаційний іспит. При цьому від стажування звільнені особи, що мають стаж роботи державного виконавця, адвоката, нотаріуса або арбітражного керівника не менше одного року.

Питання для кваліфікаційного іспиту підготовлені спеціалізованою громадською організацією "Української екзаменаційна мережа" за підтримки ОБСЄ. Кожне питання теоретичної частини пройшло через по 2-3 незалежних рецензії, усі питання проходили апробацію різними експертами, як ученими, так і практиками.

Мінюст оприлюднив перелік тестових питань теоретичній частині, а також зразки ситуаційного і практичного завдань для приватних виконавців.

Особи, що подали заяви про прийом на учбові курси по отриманню знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів, повинні орієнтуватися в законодавстві і уміти вирішувати змодельовані ситуації.

Із завданнями можна ознайомитися по посиланню.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини