Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банківська діяльність: правові риски і стратегії

15 лютого 2017, 17:32
900
0
Автор:
Реклама

Економічна ситуація в країні раз по раз примушує повертатися до тематики роботи із заборгованістю. Особливо актуально це для банківського сектора, якому і присвячений найближчий номер Ю&З.

У центрі уваги - одна з найбільш активних на сьогодні юридичних тематик в цій сфері - "Спори з неплатоспроможними банками". У головній статті читайте про те, які механізми захисту прав юридичних осіб і споживачів фінансових послуг існують в українському законодавстві і як їх ефективно використовувати.

У номері також висвітлені інші категорії суперечок, у тому числі і по стягненню заборгованості з позичальників і поручителів. А також питання перевірки клієнтів і пошуку інформації про бенефіціарикарних виробництв відносно власників і топ-менеджменту банків, правових нюансів викупу банків державою.

Також у виданні ЮРИСТ&ЗАКОН № 06 - аналіз свіжих роз'яснень ВССУ про нюанси і особливості карного виробництва відносно неповнолітніх, основних змін трудового законодавства для державних (бюджетних) установ в 2017 році, можливостей застосування змішаної форми плати за товар в контексті обмеження готівкових розрахунків.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 06 від 16.02.2017. Номер буде доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини