Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Знижені нормативи на ж/до послуги в опалювальний сезон

8 лютого 2017, 09:09
1760
5
Автор:
Реклама

Переглянуті окремі соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами з урахуванням фактичного споживання енергоносіїв домогосподарствами.

Зокрема, переглянуті нормативи використання :

- тепловій енергії для централізованого опалювання (теплопостачання) абонентами, житлові будинки яких обладнані домовими і / або квартирними приладами обліку : з 0,0548 Гкал до 0,0431 Гкал на 1 кв. метр опалювальній площі в місяць в опалювальний період;

- електроенергії для індивідуального опалювання: з 65 кВт · ч до 51 кВт · ч на 1 кв. метр опалювальній площі в місяць в опалювальний період;

- природного газу для індивідуального опалювання: з 5,5 куб. метра до 5 куб. метра на 1 кв. метр опалювальній площі в місяць в опалювальний період.

Також, переглянуті коефіцієнти, що коригують, для розрахунку розміру витрат електроенергії, природного газу і інших видів палива на потреби опалювання у багатоповерхових будинках.

Зміни в державні соціальні стандарти у сфері житлово-комунального обслуговування внесені постановою Кабміну від 6 лютого 2017 року № 51.

Відзначається, що розміри діючих субсидій не мінятимуть, оскільки постновление набуває чинності з 1 травня 2017 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини