Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлені норми оплати праці експертів, які притягуються до держекспертиз

2 лютого 2017, 16:26
719
0
Автор:
Реклама

Затверджені норми оплати праці експертів, які притягуються для проведення державною науковою і науково-технічною експертиз, які проводяться за рахунок засобів держбюджету.

Так, за керівництво роботою експертної групи експертові передбачена оплата у розмірі 493 грн., а за участь в засіданні експертної групи - 69 грн.

При складанні укладень по розділу або окремому питанню об'єкту наукової і науково-технічної експертиз експерт за індивідуальну роботу отримає 493 грн., а якщо експертиза проводиться у складі експертної групи - 427 грн.

Складання укладення в цілому (звідного укладення) відносно об'єкту наукової і науково-технічної експертизи при індивідуальній роботі стоїть 748 грн., а у складі експертної групи - 493 грн.

За складання укладення в цілому по виконанню робіт по національних, міждержавних, галузевих, міжгалузевих, інноваційних програмами і проектам державного значення при проведенні індивідуальної експертизи експерт отримає 826 грн.

Консультації з окремих питань експертизи, попередній аналіз об'єкту наукової і науково-технічної експертиз коштують 92 грн.

При експертизі об'єкту, виконаного на іноземній мові (окрім росіянина)розмір плати за проведення експертизи підвищується на 15 %.

Норми затверджені наказом Минсоцполитики від 29 грудня 2016 року № 1650 і застосовуються з 1 грудня 2016 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини