Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Молодь може стажуватися в секретаріаті УСЮ

23 січня 2017, 11:05
928
0
Реклама

Стажуватися в секретаріаті Вищої ради юстиції можуть громадяни України у віці до 25 роківщо є студентами вищих учбових закладів по спеціальностях галузі знань "Право", або що отримали вище освіта у цій галузі знань, і держслужба, що не знаходиться на посадах.

Стажування здійснюється строком до 6 місяців з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби.

Допуск до стажування оформляється наказом керівника держслужби на основі заяви особи, що має намір стажуватися, в якому вказуються мотиви стажування.

Стажування може здійснюватися за ініціативою членів Вищої ради правосуддя, керівника секретаріату, керівників вищих учбових закладів, молодіжних громадських формувань і інших осіб.

Зміст стажування визначається індивідуальним планомякий стверджує керівник стажування. Після закінчення стажування на прохання стажиста керівник стажування складає, підписує і видає йому характеристикущо містить коротку інформацію про результати стажування.

Вища рада правосуддя не несе зобов'язань по відшкодуванню стажистам витрат на проїзд до місця стажування і назад, наймання житла, добових за час знаходження в дорозі і тому подібне

Порядок стажування громадян з числа молоді в секретаріаті УСЮ затверджений наказом голови Вищої ради правосуддя від 16 січня 2017 року № 1/0/1-17.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини