Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлений порядок реєстрації випуску сертифікатів фонду операцій з нерухомістю

23 січня 2017, 09:31
837
0
Автор:
Реклама

Оновлений порядок реєстрації в НКЦБФР випуску сертифікатів фонду операцій з нерухомістю і проспекту їх емісії, звіту про результати розміщення, погашення і відміни реєстрації випуску сертифікатів ФОН.

Емітентом сертифікатів ФОН може бути банк або небанківська фінансова установа.

Реєстрація випуску і проспекту емісії може бути здійснена при виконання наступних вимог:

- загальна номінальна вартість сертифікатів ФОН, випущених емітентом, не може перевищувати 10-кратного розміру власного капіталу емітента;

- обсяг здійснюваного у рамках емісії випуску сертифікатів ФОН має бути в сумі, еквівалентній не менше 100 тис. євро по курсу НБУ на день ухвалення рішення про емісію сертифікатів ФОН

- оплата сертифікатів ФОН при їх розміщенні здійснюється грошовими коштами.

Емітент може прийняти рішення про розміщення після отримання дозволу відповідного уповноваженого органу, до компетенції якого відносяться нагляд і регулювання діяльності емітента, на право здійснення емісії сертифікатів ФОН у визначеному їм порядку.

По кожному випуску сертифікатів ФОН емітент приймає окреме рішення.

Розміщення сертифікатів ФОН здійснюється шляхом публічного або приватного розміщення.

Оборот сертифікатів ФОН дозволяється після реєстрації звіту про результати розміщення і отримання свідоцтва про реєстрацію випуску. Оборот припиняється відповідно до рішення про розміщення сертифікатів ФОН, проспекту емісії і правил Фонду, а також за рішенням органу реєстрації. За ініціативою емітента випуск або окрема серія сертифікатів ФОН можуть бути викуплені достроково.

Нове Положення про реєстрацію випуску сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, проспекту емісії, звіту про результати розміщення сертифікатів фонду операцій з нерухомістю, погашенні сертифікатів фонду операцій з нерухомістю і відміні реєстрації випуску затверджено рішенням НКЦБФР від 29 листопада 2016 роки № 1174. Визнано таким, що втратило силу Положення 2009 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини