Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діють нормативи відбору проб товарів для податкових і митних експертиз

13 січня 2017, 12:38
1538
0
Реклама

Затверджений Порядок взаємодії підрозділів і органів ГФС із Спеціалізованою лабораторією з питань експертизи і досліджень ГФС під час проведення досліджень (аналізів, експертиз).

Згідно наказу Мінфіну від 02.12.2016 № 1058який набув чинності 13 січня, дослідження (аналізи, експертизи) при здійсненні податкового контролю, митного контролю і митного оформлення, у справах про порушення митних правил призначаютьсяякщо виникає необхідність в послугах фахівців, що мають спеціальні знання в галузі науки, мистецтва, техніки, економіки і так далі

Рішення про призначення експертизи у рамках податкового контролюпроведенні дослідження при здійсненні митного контролю і митного оформлення оформляється уповноваженим посадовцем органу ГФС у вигляді запиту.

Рішення про призначення експертизи у справі про порушення митних правил оформляється посадовцем органу ГФС, у виробництві якого знаходиться справа про порушення митних правил, у вигляді постанови.

Проведення експертизи за визначенням вартості товарів здійснюється на підставі постанови про призначення експертизи у справі про порушення митних правил або запиту у рамках здійснення податкового контролю.

Також затверджені Нормативи відбору проб (зразків) товарів для проведення дослідження (експертизи).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини