Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оподаткування теплоснабжающих підприємств врегулюють

28 грудня 2016, 14:55
943
0
Автор:
Реклама

Будуть врегульовані питання оподаткування підприємств, що надають комунальні послуги, враховуючи механізм розстрочки по оплаті населенням послуги централізованого опалювання.

Зменшується податкове навантаження на теплоснабжающие підприємства, враховуються для них особливості податкового періоду і забезпечується стабільна робота впродовж року.

Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко по результатах схвалення Кабміном законопроекту "Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно особливостей оподаткування підприємств, що надають комунальні послуги".

Нагадаємо, постановою Кабміну від 19 жовтня 2016 роки № 744 населенню, не получающаемому субсидії, надана можливість оформити розстрочку по оплаті послуги з централізованого опалювання. Виконавець послуг з централізованого опалювання, починаючи з місяця подачі споживачем заяви щомісячно впродовж опалювального періоду виставляє споживачеві до оплати 50% від нарахованої плати за послугу з централізованого опалювання. Сума неоплачених 50% виставляється споживачеві впродовж міжопалювального періоду щомісячно рівними частинами, починаючи з місяця травня по вересень включно. За станом на 19 грудня 2016 року до підприємств теплопостачання із заявами про оформлення розстрочки звернулося вже 7070 абонентів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини