Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Місцеві бюджети отримають збільшену субвенцію на надання субсидій

20 грудня 2016, 11:32
670
0
Реклама

На 4360 млн грн. буде збільшена субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття.

Це передбачено Законом про внесення змін до Закон "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (законопроект № 5502)який прийнятий Верховною Радою сьогодні, 20 грудня.

Законом збільшені прибутки загального фонду державного бюджету на 4360 млн грн., в т.ч. по наступних видах прибутків :

- частина чистого прибутку (доходу) державних унітарних підприємств і їх об'єднань, який вилучається до відповідного бюджету, і дивідендів (дохід), нарахованих на акції (долі, паї) господарських суспільств, в статутних капіталах яких є держвласність, - на 2050 млн грн.;

- збори на обов'язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій - на 2310 млн грн.

Також депутати ухвалили Закон про внесення змін до Закон "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (законопроект № 5482)яким збільшено на 2451,6 млн грн. субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на надання пільг і житлових субсидій населенню.

Законом для того, що збалансувало бюджетних показників внаслідок збільшення вказаних витрат зменшені на таку ж суму витрати для Пенсійного фонду за бюджетною програмою фінансового забезпечення виплати пенсій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини