Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Постачання електроенергії ліцензуватиметься

16 грудня 2016, 16:59
2002
1
Автор:
Реклама

НКРЭКУ розробляє ліцензійні умови здійснення господарської діяльності у сфері електроенергетики, у тому числі по постачанню електричної енергії.

Ліцензії по постачанню електричної енергії за нерегульованим тарифом вважаються недійсними з дня набуття чинності Закону "Про ліцензування видів господарської діяльності".

При цьому статтею 20 Закону про ліцензування видів господарської діяльності встановлено, що у разі відсутності ліцензійних умов здійснення відповідного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню згідно із законом, відповідальність за здійснення такої господарської діяльності без ліцензії не застосовується.

Згідно статті 13 Закону "Про електроенергетику" НКРЭКУ видає ліцензії на здійснення діяльності по виробництву, передачі, розподілу, постачанню електричної енергії, здійснення функцій гарантованого покупця, здійснення функцій системного оператора, здійснення функцій оператора ринку . При цьому Законом про електроенергетику не передбачено ліцензування господарської діяльності по постачанню електричної енергії за нерегульованим тарифом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини