Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відомості про смерть фізосіб передаються Мінюстом в Госфинмониторинг

13 грудня 2016, 09:03
773
0
Реклама

Визначена процедура надання Мінюстом в Госфинмониторинг відомостей про смерть фізичних осіб - з вказівкою ПІБ, громадянства, дати народження і смерті, місць народження і смерті, місця останнього проживання померлого, відомостей про вилучені документи у зв'язку з державною реєстрацією смерті.

Зведення про держреєстрацію смерті непізнаних осіб не надаються. У разі встановлення особи такого померлого і внесенні змін до актового запису про смерть такі відомості надаються Госфинмониторингу за звітний період, в якому внесені зміни.

Обмін інформаційними файлами і повідомленнями здійснюється по електронній пошті із застосуванням засобів криптографічного захисту інформації. Такий захист також застосовується для ідентифікації підписанта і забезпечення конфіденційності даних.

Порядок надання відомостей про смерть фізичних осіб набув чинності сьогодні, 13 грудня.

Пакет файлів відомостей про смерть фізосіб, держреєстрація якої здійснювалася з 1 січня 2015 року до набуття чинності Порядку, формується за даними Держреєстру актів цивільного стану, і одноразово надається адміністратором Держреєстру впродовж 30 днів з дня набуття чинності Порядку, на знімному носії інформації в електронній формі з супровідним листом.

Порядок був прийнятий згідно Закону про протидію відмиванню прибутків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини