Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скільки коштує ліцензія на надання финасовых послуг?

9 грудня 2016, 13:40
1777
1
Автор:
Реклама

Ліцензія на здійснення госпдіяльності за поданням финуслуг (окрім профдеятельности на ринку цінних паперів) видаватиметься на необмежений термін за заявительному принципом - впродовж 10 днів з дня отримання заяви.

Вартість ліцензії - 1 мінімальна заробітна плата.

Встановлені вимоги до здійснення цієї госпдіяльності з урахуванням особливостей кожного виду, а саме: надання гарантій і поручительств, довірче управління фінансовими активами, лізинг, факторинг, залучення фінансових активів із зобов'язанням повернення, надання засобів у позику, страхування, адміністрування недержавних пенсійних фондів, придбання товарів в групах, управління майном для фінансування будівництва і здійснення операцій з нерухомістю.

Крім того, встановлений вичерпний перелік вимог, обов'язкових для виконання ліцензіатом, і вичерпний перелік документів, що додаються претендентом ліцензії до заяви про отримання ліцензії.

Ліцензійні умови здійснення господарської діяльності за поданням фінансових послуг (окрім професійної діяльності на ринку цінних паперів) затверджені постановою Кабміну від 7 грудня 2016 року № 913.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини