Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оборонну апаратуру збираються тимчасово звільнити від ПДВ

6 грудня 2016, 17:31
610
0
Автор:
Реклама

Може бути доповнений перелік продукції оборонного призначення, яка при ввезенні на митну територію України і постачанні на митній території України звільняється від оподаткування ПДВ.

У перелік збираються включити додаткові види продукції оборонного призначення, яка класифікується по товарних позиціях УКТ ВЭД 8525, 8526, 8527, 8543 (тільки для засобів радіоелектронної боротьби, радиоподавлення, транкинговой зв'язки, апаратура прослуховування спрямованої дії, радіостанцій ультракороткохвильового і короткохвильового діапазону військового призначення, розвідувально-сигнальної апаратури).

Звільнення від ПДВ вказаної продукції оборонного призначення діятиме тимчасовона період проведення АТО і / або введення воєнного стану і застосовуватися у разі, коли постачання (закупівля) таких товарів здійснюється для державних замовників по оборонному замовленню.

Що відповідає законопроект № 4915-д сьогодні, 6 грудня, був прийнятий за основу. Крім того, прийнятий за основу законопроект № 4592-д про безмитне ввезення такої продукції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини