Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок отримання дозволів на спеціальне водокористування буде змінений

25 листопада 2016, 15:25
1918
0
Реклама

До спеціального водокористування не відноситиметься огорожа і використання води в об'ємі до 5 куб.м. в добу (окрім тієї, яка використовується для виробництва напоїв і бутильованої води).

Це передбачено законопроектом № 3323 про регулювання стосунків, пов'язаних з отриманням документів дозвільного характеру по спеціальному водокористуванню. Проект підготовлений до другого читання і рекомендований Комітетом ВР з питань природокористування для прийняття в цілому.

Також законопроектом пропонується:

- надати повноваження по видачі дозволів на спеціальне водокористування ЦОИВ, реалізовуючому держполітикові у сфері розвитку водного господарства;

- визначити вичерпний перелік документів, що представляються водокористувачем для оформлення права спеціального водокористування;

- встановити вичерпні підстави для припинення права спеціального водокористування і так далі

При доопрацюванні до другого читання була вдосконалена процедура видачі дозволів на спеціальне водокористування; визначені повноваження органів влади у рамках вказаної процедури; уточнені терміни надання причетними ЦОИВ узгодження на надання дозволу на спецводокористування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини