Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Криптографічний і технічний захист інформації підлягає ліцензуванню

24 листопада 2016, 09:09
1252
0
Автор:
Реклама

Оновлені ліцензійні умови здійснення господарської діяльності за поданням послуг в області криптографічного захисту інформації (окрім послуг електронного цифрового підпису) і технічного захисту інформації.

Також затверджений перелік послуг у області криптографічного захисту інформації (окрім послуг електронного цифрового підпису) і технічного захисту інформації, господарська діяльність відносно яких підлягає ліцензуванню.

До послугам в області криптографічного захисту інформації відносяться:

1. Розробка і складання конструкторської і іншій технічній документації, виробництво криптосистем і засобів криптографічного захисту інформації (з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту інформації, що становить державну таємницю, з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту службової інформації);

2. Постачання, монтаж (установка), налаштування, обслуговування (супровід), ремонт і / або утилізація криптосистем і засобів криптографічного захисту інформації (з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту інформації, що становить державну таємницю, з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту службової інформації);

3. Тематичні і експертні дослідження криптосистем і засобів криптографічного захисту інформації (з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту інформації, що становить державну таємницю, з наданням права здійснення діяльності в області криптографічного захисту службової інформації).

До послуг у області технічного захисту інформації, віднесені:

1. Оцінка захищеності інформації, що не становить державної таємниці;

2. Оцінка захищеності інформації усіх видів, у тому числі інформації, що становить державну таємницю;

3. Виявлення заставних пристроїв.

Новий документ про вимоги до кадрів, організації і технології ухвалений постановою Кабміну від 16 листопада 2016 року № 821.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини