Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнений порядок розгляду контролюючими органами скарг платників податків

21 листопада 2016, 16:42
1743
0
Реклама

Мінфін наказом від 28.09.2016 № 849 затвердив зміни в Порядок оформлення і подачі скарг платниками податків і їх розгляду контролюючими органами.

Мета змін - удосконалення процедури оскарження платниками податків податкових повідомлень-рішень або інших рішень органів ГФС під час адміністративного оскарження.

Зокрема, Порядок доповнений нормами, якими передбачено, що розгляд матеріалів скарг платників податків відбувається на закритому засіданні.

Відкрите засідання відбувається виключно на основі письмового клопотання платника податків про відкритий розгляд матеріалів скарги. При цьому не допускається відкритий розгляд скарги, якщо в матеріалах справи є відомості, що становлять державну таємницю.

Клопотання про розгляд матеріалів скарги у відкритому засіданні має бути заявлене одночасно з подачею скарги, розглядається контролюючою течія 10 робочих днів з моменту його отримання.

Про результати розгляду клопотання контролюючий орган повідомляє заявника не пізніше 5 робочих днів до дати розгляду матеріалів скарги.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини