Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін встановив плату за оформлення паспортів

3 листопада 2016, 16:07
6455
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 2 листопада 2016 року № 770 встановив вартість адміністративних послуг у сфері міграції.

Ціна на послугу з оформлення цивільного і закордонного паспорта залежить від терміну її надання.

Так, за оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін паспорти громадянина України (у формі карти)окрім першого оформлення, з дня подачі заяви-анкети в строк:

- не пізніше чим через 20 робочих днів - слід заплатити 87 грн.;
- не пізніше чим через 10 робочих днів - 174 грн.

Вартість оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін закордонного паспорта з дня подачі заяви-анкети в строк:

- не пізніше чим через 20 робочих днів - складає 253 грн.;
- не пізніше чим через 7 робочих днів - 506 грн.;
- не пізніше чим через 3 робітників дня - 506 грн.

Оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін проїзного документу біженця в строк впродовж 15 робочих днів з дня звернення стоїть 156,46 грн. Стільки ж коштує оформлення і обмін посвідчення особи без громадянства для виїзду за кордон в строк впродовж 15 робочих днів з дня прийняття документів.

За оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін посвідчення біженцяокрім першого оформлення, в строк впродовж 15 робочих днів з дня прийняття документів слід заплатити 116,34 грн.

Оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін виду на постійне проживання в строк впродовж 15 робочих днів з дня прийняття документів стоїть 253 грн. За оформлення і обмін виду на тимчасове проживання у цей же термін треба заплатити менше - 156,46 грн.

Оформлення (у тому числі замість втраченої або викраденої) і обмін картки мігранта в строк впродовж 10 робочих днів з дня прийняття документів стоїть 137,8 грн.

За оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) і обмін посвідчення особи, яка потребує додаткового захистуокрім оформлення посвідчення уперше, впродовж 15 робочих днів з дня звернення платитимуть 116,34 грн.

В той же час 156,46 грн. потрібне запатить за оформлення і обмін проїзного документу особи, якій наданий додатковий захист. Документ оформляється впродовж 15 робочих днів з дня звернення.

Нагадаємо, з 1 листопада діє порядок видачі паспорта-картки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини