Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати мають намір відмінити підвищення своїх зарплат

31 жовтня 2016, 13:43
691
0
Автор:
Реклама

Голова Верховної Ради Андрій Парубий на Погоджувальній раді повідомив, що керівники депутатських фракцій і груп висловилися за відміну підвищення зарплат депутатам.

Він нагадав, що минулого тижня за результатами розгляду проекту Закону "Про Державний бюджет на 2017 рік" у першому читанні було прийнято постанову, що стосується оплати праці депутатів.

"Ситуація, яка склалася у зв'язку з прийняттям парламентом цього рішення, свідчить про те, що ми допустили помилку. Тому що багато хто з народних депутатів не знав про зміст і суть цього документу", - сказав Парубий.

Він відмітив, що сьогодні вранці на нараді депутатських фракцій і груп було прийнято рішення виправити цю ситуацію : готується проект постанови, яким пропонується виключити пункти третій і четвертий, що стосуються заробітної плати народних депутатів.

Джерело: ВР

Нагадаємо, раніше А. Парубий заявив, що 1 листопада буде розглянуто постанова про впорядкування зарплати депутатів без її збільшення. Не заплановано підвищення зарплат депутатів і в проекті Держбюджету-2017.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини