Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рафальская скликає конференцію адвокатів на 5 листопада

21 жовтня 2016, 16:06
1591
3
Автор:
Реклама

Згідно оголошенню на сайті Ради адвокатів міста Києва 5 листопада 2016 року буде продовжена робота конференції київських адвокатів.

Конференція почне роботу в 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького 16-22 (місце уточнюється). До порядку денного включені питання відносно відновлення роботи київських органів адвокатського самоврядування, а також заходів по попередженню порушення положень Закону "Про адвокатуру і адвокатську діяльність".

Нагадаємо, що САУ визнав Конференції, що не має статусу, конференцію адвокатів м. Києва, що проходила 6 серпня, отже вважає, що прийняті там рішення не мають юридичних наслідків. Того дня у Будинку кіно було проведено двоє зборів адвокатів. Збори, схвалене САУ, після перерви продовжило роботу 8 жовтня. Рішенням цієї конференції була відкликана з посади голови Ради адвокатів регіону Інна Рафальская і інші члени ради. Новим головою Ради адвокатів столиці обраний Петро Рябенко. Також була створена "правильна" КДКА - головою обраний Ігор Орлов. У свою чергу, "київська група" на чолі з Інною Рафальской вважає ці події "рейдерським захопленням органів адвокатського самоврядування міста Києва". Відзначається, що ряд адвокатів, включених до нових складів органів самоврядування 8 жовтня, публічно заявили, що рахують таке обрання дискредитацією ділової репутації і ніколи не давали згоду на висунення. Про ситуацію і можливі порушення проінформовані правоохоронні органи, відкриті карні виробництва. Крім того, рішення і дії управлінців адвокатури оскаржені в установленому порядку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини