Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ухвалені закони про реструктуризацію заборгованості ГП "Антонов"

20 жовтня 2016, 12:36
593
0
Реклама

20 жовтня Верховною Радою ухвалений Закон "Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства "Антонов" (законопроект № 5244).

Законодавчим актом передбачено реструктуризувати заборгованість ГП "Антонов" (як правонаступника ГП "Київський авіаційний завод "Авиант") перед державою за виконання зобов'язань по облігаціях, випущеним ГП "Київський авіаційний завод "Авиант" в 2009 році під державні гарантії.

Згідно із Законом, ГП "Антонов" погашає заборгованість перед державою щокварталу рівними частинами в течію 10 роківпочинаючи з I кварталу 2017 року, і на суму заборгованості не нараховуються пеня і інші штрафні санкції, а пені і інші штрафні санкції, нараховані на день набуття чинності цього Закону, списуються.

Також ухвалений Закон "Про внесення змін до пункту 3-1 розділу V "Завершальні і перехідні положення" Бюджетного кодексу України відносно державного підприємства "Антонов" (законопроект № 5245). У Законі говориться про незастосування положень частини тринадцятої статті 17 БК у разі розстрочки сплати заборгованості ГП "Антонов" перед державою. Також встановлено, що сума пені і інших штрафних санкцій списується.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини