Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запланований перехід до безпаперової форми документообігу на фондовому ринку

17 жовтня 2016, 17:55
858
0
Реклама

У парламенті проведено засідання круглого столу на тему переходу до безпаперової форми документообігу на фондовому ринку.

Учасники заходу відмітили необхідність вдосконалення системи розкриття інформації на фондовому ринку з використанням сучасних безпаперових інформаційних технологій з метою підвищення прозорості на фондовому ринку і захисту прав інвесторів.

Також важливим чинником переходу до безпаперової форми документообігу на фондовому ринку являється вдосконалення правого поля по електронній ідентифікації і розвиток електронного документообігу.

За результатами обговорення пропонується:

- на черговому засіданні Комітету ВР з питань інформатизації і зв'язку розглянути законопроект № 4805 "Про внесення змін до деяких законів України по поліпшенню умов ведення бізнесу, спрощенню доступу до інформації" і рекомендувати його для прийняття за основу;

- НКЦБФР докласти зусилля із внесення у ВР законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (відносно підвищення вимог до розкриття інформації на фондовому ринку і вдосконалення вимог до проспектів і порядку емісії цінних паперів) ";

- прискорити розгляд в другому читанні законопроекту № 4685 "Про електронні довірчі послуги" (за основу був прийнятий 20 вересня).

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини