Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Громадяни знову можуть отримувати "теплі" кредити

7 жовтня 2016, 13:03
1421
0
Реклама

З 6 жовтня для громадян відновлена можливість придбання енергоефективних матеріалів і устаткування з частковим відшкодуванням притягнених кредитних коштів.

Ощадбанк і Укргазбанк знову почали видачу фізичним особам "теплих" кредитів у рамках програми.

Громадяниякі візьмуть участь в програмі, щоб утеплити власне житло, замінити вікна на енергозбережні, встановити вузли обліку, модернізувати освітлення і тому подібне, отримають від держави безповоротну фінансову допомогу в розмірі 35% від суми притягнених кредитних коштів (було 20 %). Така компенсація надаватиметься і тим, хто отримує субсидії.

В той же час умови участі ОСМД і ЖСК у урядовій програмі по енергоефективності залишаються без змін: 40% відшкодування витрат на утеплення багатоповерхівки. Якщо ж до складу ОСМД входять субсидианты, то сума відшкодування більша - від 40% до 70%.

З питань участі в програмі можна звернутися в Call- центр при Держенергоефективності по тел. (044) 296-71-60, 292-32-57 і e - mail: energoefect@saee.gov.ua, energoefect2@saee.gov.ua, energoefect3@saee.gov.ua. Також консультацію по утепленню можна отримати по телефону безкоштовній "гарячій" лінії 0-800-210-611.

Джерело:
Урядовий портал

Нагадаємо, раніше уряд виділило додаткові кошти на "теплі" кредити.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини