Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рибний патруль буде оснащений новою технікою

7 жовтня 2016, 10:51
522
1
Реклама

Сьогодні, 7 жовтня, набув чинності Закон від 08.09.2016 № 1516 - VIII про внесення змін до додатка № 3 до Закону про Держбюджет-2016 рік відносно фінансового забезпечення реформування рибної галузі.

Цим Законом збільшено фінансування Госрыбагентства у поточному році на 15 млн грн. шляхом перерозподілу засобів державного бюджету, передбачених Міністерству аграрної політики і продовольства.

Завдяки цьому рибний патруль отримає нову сучасну техніку - човни, автомобілі, тепловизоры і усе інше, що необхідно для ефективної роботи. У Госрыбагентстве повідомилищо новітні технології дозволять збудувати на водоймі якісно нову систему контролю. Наприклад, нові катери у декілька разів економічніше споживатимуть паливо; використання беспилотников дозволить раціонально використовувати технічний і людський ресурс (за допомогою дрона з радіусом охоплення в 4 км рибні патрульні зможуть швидко і ефективно відстежувати інформацію на водоймі, не витрачаючи час на те, щоб добратися з одного берега на інший).

Нагадаємо, реформа органів рыбоохраны була розпочата згідно постанові Кабміну від 30.09.2015 № 894. 16 червня в Київській області запрацював перший у Україні рибоохоронний патруль.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини