Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як Мінюст передаватиме в Госфинмониторинг відомості про смерть фізосіб

5 жовтня 2016, 15:58
631
0
Реклама

Наказом Міністерство юстиції і Міністерства фінансів від 29.08.2016 № 793/2581/5 згідно Закону про протидію відмиванню прибутків затверджений Порядок надання відомостей про смерть фізичних осіб.

Документ визначає процедуру надання Мінюстом в Госфинмониторинг відомостей про смерть фізичних осіб - з вказівкою ПІБ, громадянства, дати народження і смерті, місць народження і смерті, місця останнього проживання померлого, відомостей про вилучені документи у зв'язку з державною реєстрацією смерті.

Зведення про держреєстрацію смерті непізнаних осіб не надаються. У разі встановлення особи такого померлого і внесенні змін до актового запису про смерть такі відомості надаються Госфинмониторингу за звітний період, в якому внесені зміни.

Обмін інформаційними файлами і повідомленнями здійснюється по електронній пошті із застосуванням засобів криптографічної захисту інформації. Такий захист також застосовується для ідентифікації підписанта і забезпечення конфіденційності даних.

Визначено, що інформаційні файли відомостей про смерть фізичних осіб формуються і подаються у форматі XML- файлів.

Пакет файлів відомостей про смерть фізосіб, держреєстрація якої здійснювалася з 1 січня 2015 року до набуття чинності цього наказу, формується за даними Держреєстру актів цивільного стану, і одноразово надається адміністратором Держреєстру впродовж 30 днів з дня набуття чинності цього наказу на знімному носії інформації в електронній формі з супровідним листом.

Наказ набуде чинності через 2 місяці з дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини