Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цього тижня ВР розгляне питання екології, промислової і гуманітарної політики

3 жовтня 2016, 18:00
677
0
Реклама

Верховна Рада на цьому пленарному тижні розглядатиме питання тематичними блоками.

Як повідомив голова ВР А. Парубий під час сьогоднішнього засідання Погоджувальної ради, заплановано блок по екології, що складається з дев'яти питань, блок з питань промислової політики і підприємництва, а на четвер - питання культури, освіти і гуманітарної політики.

Голова парламенту не виключив, що ці блоки можуть бути доповнені і іншими важливими питаннями: "Окрім передбачених питань, важливим буде розгляд рішення уряду про зміни до бюджету, зокрема, зміни про доповнення фінансування силових органів. Звичайно, ці зміни до бюджету ми розглядатимемо відразу, як тільки буде рішення профільного комітету, як тільки буде готовність".

Також, по словах А. Парубия, розглядатимуться питання міжнародних ініціатив, одна з яких торкається неправомірного затримання українського журналіста Романа Сущенко.

Торкаючись кадрового питання Центральної виборчої комісії, голова парламенту повідомив про намір звернутися до Президента України з проханням перевнесты кандидатури в ЦВК : "Це може бути таке представлення, яке б могло об'єднати зал і вивести на позитивне рішення, з тим, щоб ми не знаходилися в стані правової колізії".

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини