Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений порядок надання споживачами пропозицій до проектів інвестпрограм по тепло- і водопостачанню

30 вересня 2016, 12:10
902
0
Реклама

Сьогодні офіційно обнародуваний і набув чинності наказ Минрегиона від 04.08.2016 № 1372 про внесення змін до порядків розробки, узгодження і затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення.

Зміни забезпечують доступ споживачів до інформації про інвестиційні програми і порядок надання до них пропозицій.

Встановлено, що ліцензіат при обнародуванні проекту інвестиційної програми обов'язково вказує термін, впродовж якого від споживачів приймаються пропозиції, а також повідомляє місцезнаходження ліцензіата, по якому необхідно їх подавати.

Термінвпродовж якого від споживачів приймаються пропозиції, встановлюється ліцензіатом, але він не може бути менше 14 календарних днів і більше, ніж 30 календарних днів з дня розміщення проекту інвестиційної програми.

Нагадаємо, що Законом № 887 - VIII споживачам гарантований доступ до інформації про комунальні ресурси. Також нещодавно набула чинності постанова Кабміну, якою визначено, що споживачі дістають безперешкодний і безкоштовний доступ до інформації про інвестпрограми в сфері тепло- і водопостачання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини