Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порошенко створив Марьинскую районну військово-цивільну адміністрацію

28 вересня 2016, 17:22
835
0
Реклама

Президент України Петро Порошенко Указом від 28 вересня № 414/2016 створив Марьинскую районну військово-цивільну адміністрацію Донецької області.

У зв'язку з утворенням Марьинской районною ВГА її статус придбаває Марьинская районна державна адміністрація Донецької області, а голова Марьинской РГА придбаває статус керівника Марьинской районною ВГА.

Нагадаємо, Президент уповноважений створювати ВГА згідно Закону № 141 - VIII "Про військово-цивільні адміністрації".

Військово-цивільні адміністрації - тимчасові державні органи, діючі у складі Антитерористичного центру при СБУ. Мета ВГА - забезпечення дії Конституції і законів України, безпеки і нормалізації життєдіяльності населення, правопорядку; участь в протидії диверсійним проявам і терористичним актам, недопущення гуманітарної катастрофи в районі проведення АТО. До роботи у ВГА притягуються військовослужбовці, особи рядового і начальницького складу правоохоронних органів.

Згідно із Законом, ВГА здійснюють свої повноваження до припинення їх діяльності в день відкриття першої сесії новообраної відповідної ради, а у разі створення обласних/районних для забезпечення громадського порядку і безпеки - до завершення АТО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини