Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конференція адвокатів Києва продовжить роботу 10 вересня

8 вересня 2016, 12:01
610
1
Автор:
Реклама

Конференція адвокатів міста Києва продовжить роботу 10 вересня 2016 року в київському Домі кіно (вул. Саксаганского, 6).

Початок реєстрації делегатів конференції в 9:00. Початок роботи в 10:00.

Реєстрація делегатів здійснюється при пред'явленні свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчень адвокатів або документів, що підтверджують особу.

У конференції беруть участь делегати, висунені і обрані на зборах адвокатів в районах міста Києва відповідно до Порядку висунення і обрання делегатів конференції адвокатів міста Києва і Регламенту конференції адвокатів міста Києва, затверджених рішенням САУ від 11.06.2016 року №155.

НААУ закликає колег звернути увагу на приписи законодавства, регулюючого діяльність адвокатури і виходячи з духу Закону "Про адвокатуру і адвокатську діяльність" сумлінно віднестися до участі в роботі цієї конференції. Оскільки участь в конфренции яляется не лише правом, але і обов'язком адвоката, нею не можна нехтувати або демонстативно не виконувати.

Позиція НААУ полягає в тому, що усі органи адвокатського самоврядування мають бути сформовані відповідно до вимог чинного законодавства. Зокрема, доступ до професії також повинен відбуватися в правовому полі і відповідно до Закону "Про адвокатуру і адвокатську діяльність". Вказане торкається, у тому числі, органів адвокатського самоврядування міста Києва.

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини