Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суддя ВХСУ Кравець усунений з посади

8 вересня 2016, 09:51
745
0
Реклама

За результатами розгляду клопотання Генерального прокурора 7 вересня Вищою кваліфікаційною комісією суддів прийнято рішення про усунення з посади строком на 2 місяці судді Вищого господарського суду України Віктора Швеца.

Нагадаємо, 27 липня 2016 року в ході досудового розслідування Генеральним прокурором України Ю. Луценку вручено повідомлення про підозру В. Кравцеві за ознаками карних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 384 Карного кодексуа саме в закінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах; свідомо помилковому повідомленні органу досудового розслідування про скоєння злочину з штучним створенням доказів звинувачення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб; а також у свідомо неправдивому свідченні, здійсненому з корисливих мотивів.

СБУ в ході обшуків вилучила у В. Кравця сотні тисяч доларів, а раніше силовики задокументували факт отримання суддею в одному з столичних кафе хабаря в розмірі 5 тисяч доларів.

Джерело: ГПУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини