Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Європейські експерти допоможуть розробити правила гри для українського бізнесу

6 вересня 2016, 17:09
778
0
Реклама

Представництво Європейського Союзу в Україні в партнерстві з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України почали проект FORBIZ у рамках ініціативи EU4Business.

Проект FORBIZ містить ряд заходів, спрямованих на створення сприятливого бізнес-середовища, приділяючи особливу увагу малому і середньому бізнесу, оскільки саме такі підприємства сьогодні найбільше страждають від бюрократії і зарегульованості.

Головні завдання проекту - допомога в створенні правил гри для підприємців, спрощення регуляції, зменшення адміністративного тиску на МСБстимулювання бізнес-орієнтованої політики, а також залучення бізнес-співтовариства до конструктивного діалогу.

Проект фінансується за рахунок ЄС. Незалежна неурядова організація BRDO братиме участь в проекті EU4B шляхом залучення команди експертів з юридичних питань і аналітиків, надаючи технічну експертизу для створення кращого регулювання в пріоритетних секторах з/х, будівництва, енергетики, транспорту і інфраструктури, контролю і нагляду, міжнародної торгівлі і інформаційних технологій.

За інформацією Мінекономрозвитку

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини