Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Учасникам АТО компенсують проїзд до установ психологічної реабілітації

6 вересня 2016, 16:27
791
1
Автор:
Реклама

Сьогодні, 6 вересня, набув чинності Порядок виплати грошової компенсації вартості проїзду учасників антитерористичної операції до реабілітаційних установ для проходження психологічної реабілітації і назад, затверджений постановою Кабміну від 23 серпня 2016 року № 528.

Компенсація вартості проїзду (залізничним і атомобильным транспортом, окрім таксі, міського і приміського транспорту) виплачується структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних в рр. Києві і Севастополі держадміністрацій, виконавчих органів міських, районних в містах (у разі їх створення) рад.

Компенсація призначається у разі, якщо звернення за нею послідувало не пізніше чим через 90 календарних днів з вказаної в проїзному документі дати закінчення поїздки.

Для відшкодування вартості проїзду у органи соціального захисту населення по місцю реєстрації або по місцю фактичного проживання (перебування) необхідно подати наступні документи:

1) заява про надання грошової компенсації з вказівкою банківського рахунку і адреси для повідомлення про прийняте рішення (по електронній пошті або на паперовому носії);

2) копію паспорта або іншого документу, що засвідчує особу заявника і місце його проживання;

3) заповнений реабілітаційною установою відривний корінець напряму на психологічну реабілітацію з вказівкою термінів перебування в установі;

4) оригінали проїзних документів, що підтверджують витрати на оплату проїзду (у проїзному документі мають бути вказана дата проїзду і його вартість).

Рішення про відшкодування вартості проїзду приймається впродовж 10 робочих днів з дати вступу документів.

Виплата засобів робиться через банківські установи і "Укрпошту".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини