Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реорганізація Офісу великих платників податків - на фінальній стадії

2 вересня 2016, 15:55
5465
0
Реклама

Закінчується процес реорганізації Офісу великих платників податків ГФС.

Як повідомив глава Офісу Євгеній Бамбизов, на фінальній стадії знаходиться приєднання регіональних Спеціалізованих державних податкових інспекцій до єдиної юридичної особи - Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби.

Завдяки тому, що буде створений єдиний центр ухвалення управлінських рішень і контролю, платники зможуть вибирати зручне місце обслуговування впродовж року, буде скорочена процедура адміністративного оскарження.

На сьогодні вже створені і успішно функціонують окремі сервісні управління: при Центральному офісі - Полтавське, Вінницьке; при СГНИ в м. Львів - Івано-Франківське, Луцьке, Тернопільське, які забезпечують обслуговування великих платників податків у відповідних областях.

Крім того, у рамках реформи впроваджена система індивідуального супроводу великих платників податків професійними консультантами-координаторами.

Також на завершальному етапі - перехід на електронний документообіг і відміна більшості админуслуг на паперових носіях.

Реалізується і проект "Електронна перевірка" - в майбутньому реалізація технічного завдання при розробці програмного забезпечення дозволить проводити зіставлення бухгалтерської і податкової звітності для камеральных і документальних перевірок в електронному вигляді.


За інформацією ГФС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини