Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як подати звернення в держспецзв'язки?

30 серпня 2016, 14:02
553
0
Реклама

Сьогодні, 30 серпня, набув чинності Порядок розгляду звернень і особистого прийому громадян в Державній службі спеціального зв'язку і захисту інформації України.

Порядок визначає процедуру обліку, реєстрації, розгляду і рішення пропозицій (зауважень), заяв (клопотань) і скарг, а також організацію прийому громадян в Адміністрації держспецзв'язку, її територіальних органах, Головному управлінні урядового фельдъегерской зв'язку держспецзв'язку, підрозділах урядового фельдъегерской зв'язку, територіальних підрозділах, установах, установах і організаціях держспецзв'язку.

Звернення громадян можуть бути первинними, вторинними, дублетними, неодноразовими, масовими; індивідуальними і колективними; усними або письмовими (в т.ч. электроными). Інформація про адреси органів і підрозділів держспецзв'язку розміщується на офіційному веб-сайті держспецзв'язку. Анонімні звернення громадян розгляду не підлягають, окрім анонімних повідомлень про порушення вимог Закону про запобігання корупції.

Звернення повинне містити: ПІБ громадянина; місце проживання громадянина; суть порушеного питання; підпис заявника (заявників) з вказівкою дати. Звернення має бути надруковане або написане від руки розбірливо і чітко.

Також встановлені правила особистого прийому громадян, який зобов'язані проводити начальники (керівники) органів і підрозділів держспецзв'язку. Також прийом громадян може проводитися і іншими уповноваженими посадовцями, що мають право приймати рішення з питань, що відносяться до їх компетенції. Графіки особистого прийому вивішуються в приміщеннях органів і підрозділів держспецзв'язку в доступних для вільного огляду місцях.

Крім того, звернутися в держспецзв'язки можна по телефону - "гаряча лінія" держспецзв'язку працює щотижня у вівторок і четвер з 9:00 до 18:00 (з перервою на обід з 13:00 до 13:45, за винятком святкових, вихідних і неробочих днів ) по телефону (044) 281-92-83.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини